Архив на категория: онлайн магазин

Expired: Защо цените на някои смартфони са толкова ниски

Ниските цени и високото качество е нещо, към което се стреми всеки потребител. Понякога твърде изгодните цени плашат клиентите и закупуването на нещо стойностно за малко пари им се струва нереално.
Не бъдете твърде предубедени, тъй като за всяко нещо си има обяснение. Например, скъпоструващите смартфони могат да се открият на наистина ниски цени – в интернет. И тук възниква въпросът защо цените на смартфоните от sim.bg са толкова ниски? Къде е уловката и има ли изобщо такава?
Тайната е, че в интернет разнообразието на „умни“ мобилни телефони е главозамайващо, което позволява откриването на някои модели смартфони на наистина ниски цени.
Друг мит, който също заслужава да бъде разбулен, за да бъде пазаруването ви не само лесно, но и ясно е, че смартфоните на ниски цени са лишени от качество. Това е отживял модел на мислене. Тук пак стигаме до предубедеността. В много онлайн магазини се предлагат модерни смартфони за наистина смехотворни суми, които заслужават внианието ви. А цената – тя никога не е определяща за качеството. С други думи – не е необходимо да спестявате огромни суми, за да се сдобиете с „умно“ мобилно устройство на достъпни цени.
Отделен въпрос е колко пари сте готови да платите, за да се сдобиете с актуален смартфон. Как бихте реагирали, ако ви кажем, че цените на някои смартфони в онлайн магазин за мобилни устройства са наполовина по-малко, отколкото сте отделили? Няма съмнение, че тъкмо това са изгодните оферти, които всеки търси, а и няма как да бъде другояче, имайки предвид, че по този начин няма да натоварим семейния бюджет.
Изглежда днес е щастливият ви ден, тъй като имате възможност да се сдобиете с модерен смарт телефон, който да улесни ежедневието ви, при това на много ниски цени. Е, какво чакате?

Бебешко креватче или кошарка – това е въпросът

Често бебешките кошарки са подходящи за деца до 3 години. Преимуществото на бебешкото креватче е, че то има по-дълга експлоатация от кошарката. бъбебе внимателни със смяната на кошарка към креватче – може да се окаже голям проблем за Вашето малко бебе. Continue reading