Как да сме спокойни за своето годишно счетоводно приключване?

Основна и задължителна част от счетоводството на всяка една фирма е годишното счетоводно приключване.

След края на всяка година, трябва да се определи финансовия резултат на база извършените от фирмата дейности, което става именно чрез годишния счетоводен отчет.

Как да сме спокойни за своето годишно счетоводно приключване?

Чрез него се установява крайния финансов резултат от цялостната дейност на предприятието през годината. Отразяват се постигнатите резултати от продажбите на продукция, стоки, услуги и други.

След като счетоводните сметки за календарната година биват приключени и се определи финансовия резултат, следва изготвяне и подаване на годишна данъчна декларация към Национална Агенция за Приходите (НАП) и изготвяне и подаване на годишния отчет към Националния Статистически Институт (НСИ). Част от годишното счетоводно приключване е и изготвянето и публикуването на годишния финансов отчет в Търговския регистър.

Всичко това е тонове административна работа за всички счетоводители. Освен това е и адски труден процес, за който се изисква особено внимание и прецизност. Важно е да се спазят всички срокове и законови наредби. А от ваша страна е нужно да изберете експерти, които да го направят. Професионалните счетоводни услуги са ключово условия за правилното и законно функциониране на фирмата ви. Затова изберете счетоводна къща, предлагаща максимален брой, нужни за вашата фирма, услуги. Прецизното счетоводно обслужване и коректно годишно приключване могат да ви спасят от неприятни санкции при допуснати грешки.

Със Счетоводна къща България ООД, опасност от санкции – няма. С тях вие ще се почувствате облекчени относно финансовите дейности на фирмата си. Те ще изготвят вашето годишно счетоводно приключване с внимание към детайлите. Можете да им се доверите напълно, понеже във фирмата работят само и единствено експерти с висока квалификация.

Доверете им се и няма да съжалявате!

Посетете уебсайта им на адрес: SchetovodnoObslujvane.com или се обадете на тел.: 0888-488-808. Не чакайте! Направете крачка към това да се чувствате спокойни. Годишното ви счетоводно приключване е в сигурни ръце с България ООД!