Как да се запишете или да подарите урок по стрелба?

В случай, че сте фен на огнестрелните оръжия, но никога досега не сте стреляли с пистолет или пушка – не губете повече време!

Следващите изречения сме посветили на това да ви запознаем с възможностите да участвате или да организирате урок по стрелба SkyVision. За да разберете как точно да вземете участие – продължете да четете.

Кой е казал, че трябва да сте опитни в стрелбата, за да може да я практикувате в обособените за това стрелбища?

От SkyVision.bg ви предлагат възможност да закупите за себе си или за ваш приятел ваучер, който е специално пригоден за урок по стрелба SkyVision за непрофесионалисти. Накратко – можете да сбъднете мечтата си в рамките на няколко клика след закупуването на съответната услуга от сайта-организатор на SkyVision.bg. А най-хубавата част е, че ваучерът ви има валидност 6 месеца, което означава, че не сте задължени да се възползвате от него веднага след покупка. Стреляйте в удобно за вас време, когато пожелаете.

Как да се запишете или да подарите урок по стрелба?

Предлаганите уроци по стрелба са подходящи, както за първи стъпки в този спорт, придобиването на нови умения, така и за разпускане след дълга и натоварена седмица. Редом до вас ще бъде опитен инструктор, който ще ви предаде знанията и опита си, за да може да се насладите максимално на изживяването.

Вариантите, които ви предлагат от SkyVision.bg за уроци по стрелба са под формата на няколко различни пакета. Първият от пакетите е пакет Микс, вторият Магнум, а третият включва само стрелба с пистолети, което е оптимално решение за любителите им.

Можете да закупите всеки един от тях за пълнолетно лице и да се възползвате от пакета всеки ден от 10:30 до 22:30 – през работното време на центъра за стрелба.

Не пропускайте да изживеете едно неповторимо приключение с ваучер урок по стрелба от SkyVision – сайтът, който сбъдва мечти!