Защо е препоръчително да изберете порцеланови фасети?

Замисляли ли сте се някога да се възползвате от опцията поставяне на порцеланови фасети?

В действителност тази стоматологична процедура не представлява нищо сложно. Целта на поставянето на фасети е по-скоро естетична, но може да се използва и за реставрация и на някои по-сложни проблеми като леки ортодонтски дефекти, разстояние между зъбите, отдръпване на венците.

В следващите няколко изречения от тази публикация ще ви запознаем с предимствата да заложите на порцеланови фасети и откъде да се свържете с надежден зъболекар за изработката и поставянето им.
Има няколко критерия, по които можете да прецените дали едни фасети за подходящи за вас:

Защо е препоръчително да изберете порцеланови фасети?

– На първо място обърнете внимание на материала, от който са изработени. Съвременните порцеланови фасети са изключително подходящи за всеки тип усмивка и реставрация, тъй като те най-много се доближават до естествения цвят на зъбите.

– От друга страна, именно порцеланът притежава свойството инертност, като същевременно запазва блясъка си с години и няма обмен със слюнката.

– Не на последно място ще поставим степента на издръжливост на порцелановите фасети, която надминава тази на останалите директни реставриращи методи, в пъти.

Наред с тези предимства на порцелановите фасети съществуват още няколко, за които можете да се информирате по-подробно от aleksandarvalev.com. Посещавайки този уеб адрес ще се озовете в сайта на стоматологична клиника Александър Вълев, където са описани не само всички предимства на порцелановите фасети, а още и как се изработват и монтират върху зъбите.
Не пропускайте да добиете по-пълна представа от aleksandarvalev.com, за да видите, че възстановяването на усмивката ви не е невъзможно, а порцелановите фасети са едно удачно и изгодно решение.