Зъбни импланти или как да се усмихвате отново

Когато имате проблеми със зъбите, със сигурност не ви е до усмивки. Най-често подобен тип нарушения са болезнени и ако не се допитате до помощта на стоматолог навреме – би могло да се стигне от изваждане на зъб.

В практиката на д-р Вълев от зъболекарска клиника Александър Вълев, отстраняването на зъби е последната стъпка, която се предприема след прилагането на всички други методи за лечение и тяхната неефективност. Разбира се, съществуват и стоматолози, които предпочитат да ви извадят зъб, вместо да губят време за лечението му. Независимо дали сте пациент на aleksandarvalev.com, или на някого друг – в случай, че имате изваден зъб – предстои да научите за най-добрата възможност да запълните липсата му.

В днешната ни публикация сме се опитали да изведем ползите от зъбните импланти и тяхното приложение, така че с тяхна помощ да се усмихвате отново.

Зъбни импланти или как да се усмихвате отново

Поставянето на зъбни импланти е обяснено подробно на aleksandarvalev.com, но накратко то е наложително, в случай, че имате извадени зъби. Денталните импланти са препоръчителни пред други методи, тъй като те щадят останалите съседни зъби и възвръщат 100% предишната визия на усмивката ви. От друга страна, заместването на липсващи зъби в устната ви кухина е продиктувано и с цел превенция срещу загубата на обем на костта. След като ви бъде изваден зъб костта, на която е бил разположен, започва да се стопява, възможно е изместването на цялата подредба на зъбите и това да доведе до много по-сериозни последствия не само за външния ви вид.

Именно с цел да се предотврати това – зъболекар Вълев предлага на пациентите си най-успешния метод за реконструкция и възвръщане на усмивки – зъбните импланти. Той е отличен специалист в областта на имплантологията и работи изключително прецизно за постигането на максимално добри резултати. Полезно е да знаете, че изработката, поставянето и завършването на зъбните импланти е продължителен процес. Обикновено отнема около няколко месеца, през които главно се извършва сливане между импланта и костта. Но за това можете да разберете повече от aleksandarvalev.com. След като вече узнахте как да върнете блясъка на усмивката си – не пропускайте да се информирате още по-подробно и за всички останали услуги, които се предлагат в стоматологична клиника София Александър Вълев.