Как да изберем татуировка с правилната за нас символика?

Татуировката е нещо лично и вдъхновяващо. Рисунките по тялото не трябва да се правят само защото е модерно, а да значат нещо за притежателя си.

Това е гаранция, че татусът няма да ви омръзне и ще го носите с удоволствие и гордост много дълго време. Ето няколко идеи как да си изберете забавна и интересна татуировка от linktattoo, София, която и да е подходяща за вас:
1. Разберете какво е вашето щастливо число според нумерологията и го татуирайте на подходящо място. Изчисленията стават много лесно по датата на раждане и можете да откриете много подробни указания за това в интернет или специализирана литература като „Енциклопедия на татуировките“ от Териса Грийн. А вие вече може би знаете късметлийското си число от собствен опит? Ако пък сте родени късметлии и всички числа са на ваша страна, много подходящи за тауси цифри са 1, 3 и 8. Единицата несъмнено ще показва, че винаги сте номер 1, за тройката знаем, че носи щастие в почти всички познати кутури, а символът за осмица е подобен на този за безкрайност.
2. Татуировка според зодиакалния ви знак също е добро решение. Стилизирани татуси, изразяващи животни са много стилни и дискретни, а освен това стимулират и въображението на околните.
3. Сентенции или цитати, които са ви любими и импонират на вашия характер и житейска нагласа. Ще ви дам само няколко примера за сентенции на латински:
Aquila non captat muscas – Орелът не лови мухи.
Nosce te ipsum – Познай себе си
Non annumero verba sed appendere – Думите не трябва да се броят, а претеглят.
Non est ad astra mollis e terris via – Пътят от земята към звездите не е гладък.
Можете да си изберете или създадете ваша мисъл, която татуистът да нарисува.

4. Татуровката е дълбоко свързана с изкуството и защо да не изразява точно него. Може да си татуирате умален модел на любима картина или художник. Изключително интересно предложение са картини на модернисти като „Викът“ на Едвард Мунк ,“Синът на човека“ от Рене Магрит или всичко, което ви харесва и провокира.

„Енциклопедия на татуировките“ от Териса Грийн пък е много добър гид в света на таъуировките, когато искате да се запознаете със символиката и широката интерпретация на някое изображение.

Независимо каква татуировка си изберете, абсолютно задължително е да си я направите в лицензирано студио за татуировки, където с вас ще работят специалисти. Свежо предложение за тату-студио е linktattoo, където ще се наслаждавате на комфорт, безкомпромисен професионализъм и хигиена на най-високо ниво. Можете да направите запитване през онлайн форма на сайта на студиото и татуистите ще изготвят татуировка по ваш проект. За всеки клиент са предвидени забавления и напитки, докато татусът се работи, за да остане само хубав спомен без болка. Изразете себе си още сега с качествена татуировка. Заслужава си!