Имотът ви може да бъде управляван от специализирана фирма

Знаете ли, че можете да поверите вашия имот на специализирана фирма?  Разбира се, става дума за случаите, когато искате той да бъде отдаван под наем и вие нямате възможност да отделите време за всички подробности около самото наемане.

Все пак живеем в модерно общество и няма нищо изненадващо във факта, че съществува услугата управление на имот. Освен това тя е наистина много полезна, което е и причината толкова много хора да прибягват именно към нея.
Удобствата и улеснението на въпросната услуга са безспорни. А това означава, че благодарение на нея спестяваме много време, главоболия и средства.

И след като споменахме средства, би трябвало да поясним и каква е цената на управлението на вашия имот. Предполагаме, че мнозина са на мнение, че цената е прекалено висока и именно заради това не биха могли да се възползват от услугата. Е, тези мисли наистина не са основателни, след като цената на услугата е само 7 процента от сумата, срещу която отдавате вашия имот под наем на месец.

управление на имоти в град София

А срещу тази сума вие получавате наистина много. Ще започнем с изготвянето на рекламата и обявата на вашия имот, преминаваме към подбора на наемател, сключването на договор с него, следенето за състоянието на имота, посещението на събрания на Етажна собственост от служител на фирмата, защитаващо интересите на собственика, плащането на всички данъци и такси за имота и още много други.

В случай, че искате да се запознаете по-добре с услугата управление на имот, можете да го направите буквално за броени минути, като дори няма да ви се наложи да излизате от дома си – просто прегледайте уебсайта на фирмата. По този начин ще знаете точно какво включва управлението на вашия имот.