Бебешко креватче или кошарка – това е въпросът

Често бебешките кошарки са подходящи за деца до 3 години. Преимуществото на бебешкото креватче е, че то има по-дълга експлоатация от кошарката. бъбебе внимателни със смяната на кошарка към креватче – може да се окаже голям проблем за Вашето малко бебе.

Кой е по-добрият вариант? Бебешко креватче или сгъваема кошара? Все пак родителят накрая избира кое е по-подходящо за неговото бебе. Днес ще Ви дадем общ поглед над темата. Вие преценете кое от двете е по-добрият вариант за Вас и Вашето бебе. Бебешките креватчета и бебешките кошарки винаги са били причина за спор между родителите. Впредвид начина ви на живот и интереса Ви, изберете подходящото легло за любимото Ви ангелче. Никога не забравяйте, че скоро то ще порасне и ще му трябва по-голямо легло.
Мобилност и свобода.

Сгъваемите кошарки ги дават в по-големи количества. Това се дължи на колелата на кошарката, благодарение на които можете с лекота да я местите от стая в стая. Функцията за сгъване на кошарката пък я прави лесна за транспортиране. Ако често Ви се налага да пътувате, можеби ще е по-добре за Вас да изберете пред бебешкото креватче кошарката.

Финансовата гледна точка

В случай, че сте решили да използвате кошарката за постоянно място за спане, а не за пътуване, е добре да вложите повече пари. По-евтините кошарки не са най-добрите за постоянно спане. Цената на кошарките и бебешките креватчета е почти еднаква. Има и друг тънък момент, вместо бебшко креватче, можете да закупите детско легло, което в последствие с напредването на времето да превърнете в юношеско. Това е една добра инвестиция, която ще Ви се отплати в бъдещето.