Количеството на глутамин в организма ни

Знаете ли, че глутаминът засилва горенето на мазнини преди и по време на тренировка? Дори да не сте запознати с тази аминокиселина, сега предстои да научите нещо повече за нея. Глутаминът засилва метаболизма, когато почивате. Още една функция на глутамина е да подсилва имунитета. Тази аминокиселина възстановява мускулите и така можете да тренирате с по-малко болки в мускулите. Хранителните добавки ускоряват секрецията на хормона на растежа и така изгарят мазнините в организма.

съдържанието на глутамин определено влияе на килограмите. Глутаминът повлиява благоприятно на фитнес формата Ви и здравето на организма Ви. Глутаминът също елиминира негативните ефекти на хормона на стреса, което го превръща в необходима хранителна добавка на хората страдащи от хроничен стрес. Ако имунната Ви система е много слаба след последната настинка, насочете се към глутамина. Той ще възстанови организма Ви.
хранителни добавки
Глутаминът присъства в най-големи количества в организма. Затова той трябва да се приема не само с храната, но и под формата на допълнителни хранителни добавки. Как глутамина действа на отделните органи и тъкани? Глутаминът има благоприятен ефект върху мускулите, черния дроб, хранителния тракт, мозъка и имунната система. Количеството на глутамин в организма се изчерпва изключително бързо, особено при билдерите. Това води до чести настинки. Затова Вие имате нужда да приемате допълнително глутаминови хранителни добавки. Те укрепват имунитета на организма Ви и занижават загубата на мускулна маса.

Ако желаете да отслабнете или да стегнете мускулите си, глутаминът е хранителната добавка, която непременно трябва да приемате. С нейна помощ ще постигнете невероятни резултати и ще Ви накара да се гордеете със себе си.